القائمة الرئيسية

الصفحات

اعلان اعلى المواضيع

 Ken de grootste cryptocurrency die over de hele 
wereld wordt verhandeld


Kennis van de grootste versleutelde digitale valuta's die over de hele wereld worden verhandeld.De beste versleutelde digitale valuta's over de hele wereld




 De cryptocurrency-markt over de hele wereld kende een scherpe daling, en een van de belangrijkste redenen die tot de ineenstorting leidden, was de ineenstorting van de eerste, "Terra Luna" en de ineenstorting van zijn stablecoins, "UST". Hoewel sommige cryptocurrencies Anderen hebben nog steeds een sterk gewicht in de markten die we moeten doen - tijdens deze crisis - kies de best-buy cryptocurrencies met grote zorg, focus en opvolging.


In een rapport laat Analytics Insight de beste cryptocurrencies zien die in juli nog steeds belegbaar zijn, en dat deze valuta nog steeds veel opties bieden voor investeerders.


1- Bitcoin: de eerste cryptocurrency op de markt die nog steeds sterk is in de markten

Nadat Bitcoin, het eerste grote digitale alternatief voor fiat-valuta, de hele cryptomarkt overnam, werd het belangrijk om erin te investeren, aangezien het vandaag een marktaandeel heeft van 42,5% van de crypto-industrie. Het is de afgelopen 12 maanden overgenomen door grote hedgefondsen en grote investeerders.


Met elke voorbijgaande periode gaan bedrijven in de mode, onroerend goed, auto's, reizen, e-commerce en zelfs wereldregeringen (zoals El Salvador en de Centraal-Afrikaanse Republiek) over op bitcoin, omdat het wordt gebruikt voor digitale winkels van waarde, is direct overdraagbaar en wordt beschouwd als fraudebestendig.


Bitcoin, de hoeksteen van de cryptocurrency-revolutie, zal in de toekomst waarschijnlijk de bullmarkten leiden, waardoor het in juli 2022 een van de beste cryptocurrencies is om te kopen voor een langetermijnrendement.




2- BNB is het meest populaire cryptocurrency-netwerk

BNP is het native token van 's werelds grootste cryptocurrency-uitwisseling door dagelijks handelsvolume Binance, en is de grootste concurrent van het slimme contractnetwerk van Ethereum, ondanks dat de lancering van Binance te laat was in vergelijking met andere munten. , werd het al snel de vijfde grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie , en de meest succesvolle altcoin van de afgelopen vijf jaar.




3- Cardano De meest veilige blockchain

Cardano heeft academische kringen naar de crypto-industrie over de hele wereld gebracht en daarom ondergaan alle kernupdates en hulpprogramma's een rigoureus beoordelingsproces.


Hoewel Cardano's rivaliserende smart contract-platform Solana in 2022 uitviel, kunnen dergelijke gebeurtenissen niet plaatsvinden in het Cardano-netwerk, omdat de kracht ervan ligt in het feit dat het een van de meest bewezen blockchain-ecosystemen is. Voor de toekomst, en daarom worden ze gebruikt in een uiteenlopende sectoren, van het traceren van toeleveringsketens in de landbouw tot het valideren van academische graden en het bevorderen van transparantie en traceerbaarheid in milieucampagnes voor fondsenwerving.


Cardano ondergaat in juli nog een upgrade – Vasil hardfork – die de tarieven zal verlagen en zal helpen om meer Defi-protocollen en Web3-technologieën naar zijn netwerk te brengen.




4- EverGrow Beste cryptocurrency voor passief inkomen

Evergro is het eerste omkeringstoken in de BNB-keten; Sinds de lancering in september 2021 is er meer dan $ 37 miljoen aan investeerders uitbetaald, en in tegenstelling tot de eerste generatie omkeringstokens, betaalt Evergro omkeringen in de stablecoin BUSD, de transactiebelasting die u in rekening brengt. De waarde ervan is 14%, wat betekent een herverdeling van 8% in de vorm van reflecties op “Binance USD”, 3% voor liquiditeit op het “PancakeSwap”-platform, 2% voor terugkopen en 1% voor marketing.


De kracht van deze valuta - die helpt bij het behalen van een langetermijnrendement op de investering van de cryptocurrency - is dat de transactiebelasting voortdurend schaalbaar is, aangezien de schommeling van de markten geen invloed heeft op het genereren van passief inkomen. Als u bijvoorbeeld een van de valutacalculators gebruikt die beschikbaar zijn op de officiële website, laten de cijfers zien dat u door er duizend dollar in te investeren $ 51 kunt verdienen in de stabiele valuta "Binance USD".


In de komende weken zal het project een niet-fungibele tokenmarkt, een content-abonnementsplatform, lanceren en Metaverse integreren om een ​​hoog handelsvolume te behouden wanneer de bullmarkt terugkeert.




5- Ethereum: het meest gebruikte cryptonetwerk dat op het punt staat waarde te verliezen

Zonder Ethereum zou er niet veel cryptografie zijn gebeurd. Het netwerk beheert de grootste markt van niet-fungibele tokens op basis van handelsvolume, de grootste gedecentraliseerde beurs, de grootste gemonetariseerde metaverse en de top 20 cryptocurrencies, zoals " Polygonal en Dogecoin naar dit netwerk .


Ethereum is ook het grootste slimme contractplatform voor cryptocurrency en de op één na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Hoewel het de afgelopen maanden is blootgesteld aan hoge vergoedingen en trage verwerking, kan dit veranderen met de fusie waarbij Ethereum naar de Proof-of-Stake-blockchain zal verhuizen die naar verwachting deze zomer zal worden gehouden om te genieten van minimale vergoedingen.

author-img
مدونة مجيد نتفه.. مختصة بنشر كل ما هو الجديد والحصري في المجال الاكترون

تعليقات